Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Hidratează-te mai eficient bând aceeași cantitate de apă, cu HydraCel!

Produsul HydraCel™ este un concentrat mineral care mărește asimilarea apei în celule prin mișcorarea tensiunii superficiale, unul din cei mai importanți parametri ai apei despre care vreau să îți povestesc în acest articol.

Tensiunea superficială a apei (TS) și importanța ei majoră pentru sănătatea ta

Dacă vrei să te hidratezi cu adevărat, pe lângă cantitatea de apă pe care o bei contează și dacă această apă se asimilează sau nu – dacă ea are capacitatea de a pătrunde în celulele tale. Să bei 2 litri de apă pe zi este destul de dificil pentru mulți oameni, iar mai mult de atât ar fi nu doar dificil, ci poate chiar contraindicat. Dar poți face ceva pentru ca, dacă bei un litru de apă, să fie ca și cum ai fi băut 8 litri, iar acest lucru îl face produsul HydraCel. Mai sunt și alte lucrui care ajută în obținerea unei tensiuni superficiale mici, de exemplu, apa care este un pic caldă are o tensiune superficială mai mică decât o apă rece, iar iarna, apa pe care o ții în casă de obicei este mai rece decât ai vrea, dacă nu locuiești într-un bloc unde se dă foarte multă căldură. De aceea, dimineața, ceea ce poți face este să încălzești apa la bain-marie – pui apa într-un borcan pe care îl pui într-o cratiță plină cu apă și încălzești câteva minute la aragaz. Poți folosi și o cană de ceramică. Se mai spune că dacă torni apa de mai multe ori dintr-un recipient în altul, tensiunea superficială scade, dar nu știu dacă este adevărat și în ce măsură. Din păcate, nu prea pot să vă recomand o altă metodă mai avantajoasă decât HydraCel pentru a obține o tensiune superficială mică, iar acesta este unul din cei mai importanți parametri ai apei. Nici mie nu îmi este ușor să îmi iau lună de lună produsul acesta, dar o fac, și vă pot spune că îi simt lipsa atunci când nu îl folosesc.

Mai există și un al doilea factor important dacă vrei ca apa să fie ușor asimilată de celule: să fie ionizată negativ, căci dacă nu, atunci ea este respină de bariera polarizată pozitiv a celulei.

Vrei să afli mai multe păreri despre Hydracel?

Eu am ales să folosesc produsul acesta la recomandarea a doi dintre terapeuții care știu cel mai multe despre nutriție și întinerire dintre toți profesorii cu care am lucrat până acum, ei cunoscând lucruri pe care majoritatea medicilor, chiar și nutriționiști, nu le cunosc. Din grupul de oameni care mergeam la cursurile și workshopurile lor, majoritatea foloseau la rândul lor aceste produse și erau mulțumiți de ele. De asemenea, primul meu profesor de Qigong, cu care am studiat acum 10 ani, folosea și el unul din produsele pentru îmbunătățirea apei de la Coral Club (Coral Mine), nu știu dacă folosea însă și Hydracel. Un alt om priciput la nutriție care recomandă aceste produse este Andrei Roșu, unul din cei mai de succes maratoniști și super-maratoniști români. La un moment dat, dorind să-mi confirm că aceste produse sunt de încredere, am apelat și la o consultație de nutriție, însă nu am reușit să aflu prea multe despre produsele acestea, întrucât fiecare nutriționist știe metodele sale pentru îmbunătățirea apei și nu toți sunt în măsură să se pronunțe asupra produselor unei alte firme, și nu au timp să stea să cerceteze pentru că-i întrebi tu. Părerea mea este că Hydracel mă ajută și mă simt altfel atunci când nu îl folosesc. În plus, este cam singura soluție despre care știu pentru reducerea tensiunii superficiale a apei. E posibil ca și unele filte foarte performante să facă acest lucru, dar nu știu care anume.

Participă și tu la un curs de Qigong și învață despre energie și apa vie

Dacă vrei, poți să afli mai multe despre ce fac eu pe site-ul neiqigong.ro și să participi la unul din cursurile mele sâmbătă și duminică de la 10 în aer liber sau joi seara de la 18:30 în Drumul Taberei. Acolo poți învăța cum să îți crești energia și să te relaxezi, vei afla soluții la multe probleme de sănătate și putem vorbi și despre apa vie. Sau scrie-mi oricând la dan@neiqigong.ro și stăm de vorbă.

Daca vrei să comanzi un produs, poți cumpăra de aici,
o să îți apară automat codul meu de membru, 3305449.

Astfel poți lua produsele la un pret de membru (nici nu recomand să iei altfel) și, sustinandu-ma pe mine, îi vei susține automat și pe profesorii care m-au invatat in ultimii ani despre Qigong si Neigong.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate