Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Acţiunea (chiar și greșită) te ajută să depășești anxietatea

Adesea cheia ieşirii dintr-o situaţie complicată sau dificilă este acţiunea. Putem merge la multe cursuri, formări şi şedinţe de coaching şi consultanţă încercând să înţelege mai bine cum să luăm deciziii. Cum iau alţii decizii, cum să trecem peste frică, să ne auzim intuiţia sau să influenţăm desfăşurarea lucrurilor. Dar până când nu ajungem la concluzia că e nevoie să acţionăm constant, până când nu începem să simţim impulsul de a acţiona, progresul întârzie. Scopul acestui articol este să-ți dea încredere că poți ieși dintr-o situație dificilă chiar dacă nu știi exact ce să faci, dar și să-ți ofere câteva unelte prin care să afli cum să faci acțiunea ideală, care să-ți aducă cele mai mari rezultate.

Ședințele de coaching și puterea acțiunii

De aceea sunt eficiente ședințele de coaching: cu toate că de fapt coach-ul nu îți dă sfaturi, faptul că tu însuți iei o decizie și stabilești când anume vei executa acea decizie, te ajută. Prin faptul că acționezi obții măcar un rezultat parțial, sau înveți cum să eviți un mod de acțiune greșit, și îți dai seama ce să faci mai departe. Pe de altă parte, coachii mai utilizează și instrumente prin care te ajută să-ți explorezi opțiunile mai eficient decât ai face-o tu singur acasă, de aceea uneori te ajută să iei o decizie mai inspirată chiar dacă nu îți spun ce să faci.

BaZi îți dă informații care te ajută să faci acțiunea potrivită la momentul potrivit cu oamenii potriviți

Articol publicat în categoria: Cauzele fericirii

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate