Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Cursuri Reiki

La cursurile de Reiki înveți cum să devii propriul tău terapeut. Imediat după inițiere, vei avea întodeuna la îndemână o metodă simplă și eficientă de vindecare prin punerea palmelor pe zonele din corp unde dorești să aduci energia Reiki. În plus, această metodă are câteva mari avantaje față de aproape toate celelalte metode: poate fi aplicată și dacă ești obosit, îngrijorat sau nu te poți concentra și aduce rezultate bune în toate afecțiunile (cu doar câteva excepții) chiar dacă tu nu știi cum anume se tratează acea afecțiune.

Cum se desfășoară aceste cursuri de Reiki

Reiki Usui (sistemul cu care încep majoritatea) se împarte în mod tradițional în 3 nivele.

Unii instructori împart nivelul 3 în încă două nivele:

Deși această abordare poate avea avantajul că oamenii învață mai mult, venind de mai multe ori la curs, și știu foarte bine că deseori oamenii nu sunt atenți și nu își notează tot ceea ce este important, eu procedez altfel la recomandarea maestrei mele și ofer toate gradele într-o singură întâlnire.

Cursurile Reiki diferă de majoritatea cursurilor în sensul că:

  1. Beneficiul principal este că primești INIȚIEREA, acordajul la energia Reiki, nu faptul că înveți DESPRE cum se practică Reiki.
  2. Nu există posibilitatea ca după curs, tu să nu poți să aplici sau să uiți, chiar dacă nu practici timp de 20 sau chiar 60 de ani.
  3. Deși inițierea este partea esențială, ea durează mai puțin de 10 minute, cea mai mare parte a cursului de 3-4 ore având ca scop să te învețe cât mai multe lucruri pe care poți să le faci cu ce ai primit.

Ce înveți în plus față de autotratament

Întrucât după inițiere tu poți folosi energia și simbolurile primite în nenumărate moduri, un curs Reiki nu ar putea fi complet, după părerea mea, dacă nu ți-aș explica aceste lucruri, întrucât este posibil ca tu să nu mai ții legătura cu mine ulterior și să nu știi că există anumite moduri de aplicare. Fiind mai mulți elevi în sală, chiar dacă pe tine te interesează doar autotratamentul (punerea palmlor pe corp pentru vindecare), eu nu pot să nu explic și celelalte metode, pentru că ceilalți elevi s-ar putea să aibă nevoie de ele. Aceste metode includ:

 

Articol publicat în categoria:

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate