Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Nu face acestă greșeală când cauți ce animal ești în zodiacul chinezesc. Vei trage concluzii total greșite

În zodiacul chinezesc, fiecare animal reprezintă o metaforă pentru "unul sau mai multe tipuri de energie". Ele nu au nimic de-a face cu atributele animalelor în sine și această confuzie duce la multe concluzii greșite.

Ai încercat să afli ceva despre tine uitându-te ce animal ești în zodiacul chinezesc? Majoritatea oamenilor fac o greșeală care-i duce la o interpretare cu totul incorectă.

Ei folsesc un calculator BaZi și se uită la animalul anului nașterii și apoi caută ce trăsături are acel animal. Dar nu acolo este primul loc în care trebuie să ne uităm. Procedând în acest fel, se trag concluzii care nu au nicio legătură cu peroana în cauză din două motive:

În primul rând, animalul anului nu este cel mai relevant.

În al doilea rând, fiecare animal poate însemna cu totul altceva în funcție de data nașterii fiecăruia.

În acest articol îți voi povesti ce informații îți dau animalele din harta ta natală și unde să te uiți. Și vei vedea cum poți folosi realmentele animalele ca să afli previziunile corecte pentru fiecare an. Ca să știi și cum să interpretezi harta ta natală, vei avea nevoie să citești o carte de specialitate sau să mergi la un consultant.

Care animal este important din cele 4 care apar în hartă?

Animalul la care trebuie să te uiți în primul rând este animalul lunii. Ca și în astrologia vestică, și în cea chineză, luna nașterii este cea care dă trăsăturile cele mai importante. De aici rezultă și trăsăturile dominante:

De obicei, oamenii se comportă exact așa cum reiese din informațiile date de luna nașterii. Dar înainte să te grăbești să cauți informații despre animalul care apare aici (dragon, tigru, iepure, etc.), citește mai departe, întrucât animalul în sine nu îți spune nimic concret. Vei vedea mai departe cum se pot trage concluzii corecte pentru fiecare persoană în funcție de harta natală.

Sfat: Pentru a obține harta BaZi (care se traduce și prin “coloanele destinului” sau “Cei patru stâlpi ai destinului”), poți folosi calculatorul gratuit de pe bazi.masteryacademy.com. Este oferit de academia unuia din maeștrii cei mai cunoscuți, Joey Yap.

După animalul lunii, contează și celelalte trei animale care apar. Fiecare dă anumite trăsături care, din nou, nu reies doar din animalul în sine.

Totusi, animalele prezente in harta iti pot arata cum te va influenta fiecare an. Previziunile pentru fiecare an țin cont de animale (de exemplu, pentru cei care au iepure, anul 2018 va fi într-un fel).

Ma refer la previziunile facute de diferiti maestri, in format scris sau video, pe care le poti vedea in fiecare an.

Afland ce spun ei, cu toate ca tu nu stii ce inseamna PENTRU TINE fiecare animal, afli ca acel animal este in conflict cu energia anului respectiv, si automat stii ca vor aparea anumite probleme. Ce fel de probleme? Si acest lucru il poti afla din prezentarile respective. Tu poți să te uiți la previziunile pentru animalul lunii tale, dar și pentru animalul anului, si chiar orei si zilei.

De ce animalul în sine nu îți arată informații despre personalitatea ta?

În astrologia chineză, animalele reprezintă de fapt mai multe tipuri de energie sau Chi. Ele sunt doar niște denumiri. Cam toate științele din metafizica chineză (Feng Shui, BaZi, etc.) folosesc un limbaj codificat. Ele sunt foarte bine organizate, dar limbajul este metaforic. Trebuie să știi la ce se referă pentru că ai studiat cu un profesor. Altfel, nu înțelegi nimic.

Deci iepurele, de exemplu, nu are nicio legătură cu atributele iepurelui ca animal (fuge repede, e fricos, etc.). Iepurele înseamnă energie de tip lemn, mai precis lemn Yin. Fiecare element poate fi Yin sau Yang. Lemnul Yin este precum un fir de iarbă, iar lemnul Yang este precum un copac.

Animalul dragon, de exemplu, reprezintă o combinație de energii de apă, lemn și pământ. Trebuie să știi care este cea principală, care este secundară și care este terțiară.

Și în funcție de ziua nașterii, energiile din luna nașterii reprezintă ceva anume.

Vezi că nu e așa ușor?

Pentru o persoană, faptul că are dragon în dreptul lunii nașterii poate însemna că își dorește să studieze foarte mult și că este atrasă mai degrabă de informația de tip mistic, metafizic (religie, astrologie, științe oculte).

Pentru o altă persoană, poate însemna că este un lider agresiv și are abilitatea de a conduce o organizație, că preferă să își exercite autoritatea prin putere, nu prin diplomație și că este posibil să aibă tedința de a încălca regulile și chiar legea.

Un consultant înțelege, în funcție de data nașterii și de animalul lunii, care este energia sau Chi-ul principal, și își dă seama ce arhetip reprezintă acea energie. Sunt 10 arhetipuri principale, și arhetipul care este stabilit ca fiind cel mai important poate spune foarte multe lucruri despre acea persoană. Aceste lucruri de obicei sunt atât de precise, încât este ca și cum ai cunoaște persoana respectivă, chiar dacă nu ai întâlnit-o niciodată.

De ce animalele din zodiacul chinezesc pot fi folosite pentru previziuni, fără să interpretezi harta?

Când vorbim de previziuni, ne uităm cum interacționează animalul anului (fiecare an are un animal, 2018 fiind anul câinelui) cu animalul lunii tale, dar și cu cel al anului.

Indiferent ce reprezintă pentru tine un animal, el are aceleași relații cu animalul anului 2018, etc. Știind că animalul anului intră în ciocnire cu animalul lunii tale, știi anumite lucruri. Dacă nu știi exact ce reprezintă pentru tine animalul lunii, nu știi exact cum se vor manifesta aceste probleme potențiale. Dar știi că vor fi ceva probleme. Poți știi și câte ceva despre natura acestor probleme, dar nu atât de mult cât ți-ar putea spune un consultant.

Iată o metaforă:

Să zicem că mai multe firme au câte o clădire cu mai multe etaje. Prima firmă are la parter personalul de la resurse umane, cealaltă firmă are doar recepția la parter, și toate birourile încep de la etajul 1.

Acum să zicem că în luna aprilie vine o inundație mare și se strică tot ceea ce este la parter (poate exemplul e stupid, dar contează metafora). Pentru prima firmă, este mai grav, pentru că toate birourile de la resurse umane au fost inundate și s-au stricat calculatoarele, etc. Pentru cealaltă firmă este mai puțin grav, pentru că la parter era doar recepția.

Dar ambele au avut ceva probleme, pentru că la ambele s-a inundat parterul.

La fel și cu animalele: toți cei care au un anumit animal pot avea anumite probleme (sau oportunități) care pot fi prevăzute. Dar nu pentru toți va fi exact la fel, pentru că același animal înseamnă diferite lucruri pentru diferite persoane.

În plus, mai sunt anumite influențe care se pot determina doar în funcție de animale. Dau un exemplu (nu neapărat unul real). Pentru fiecare hartă, există un anumit animal care arată oportunitatea de a întâlni o persoană de ajutor, un mentor. Oricând vine o lună care are acel animal, înseamnă că persoana are mai multe șanse (decât în restul timpului) să întâlnească o persoană de ajutor. Dar desigur, dacă nu iese din casă și nu merge în locuri în care să cunoască oameni noi, nu socializează nici online, s-ar putea să nu o întâlnească. Trebuie întotdeauna să și acționezi.

Maeștrii mai publică uneori articole sau videoclipuri în care dau aceste informații generale, care pot fi deduse fără să faci o consultanță astrologică integrală.

Articol publicat în categoria: Astrologia Chineză BaZi (Coloanele Destinului), Metafizica Chineză

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate