Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

ASEA – singurul produs NATIV, un ajutor ce repară corpul şi pielea

ASEA este cel mai sigur şi mai natural supliment pentru refacerea corpului şi regenerarea pielii. Trăim în secolul 21 şi avem la dispoziţie o serie de unelte PUTERNICE, care vin să contracareze poluarea şi scăderea în nutrienţi a hranei pe care o consumăm. ASEA nu este doar natural – este nativ! Asta înseamnă că are în compoziţie molecule identice cu cele din interiorul corpului, fiind 100% non-toxic. Aceste molecule minunate sunt moleculele de semnalizare REDOX, o serie de molecule pe care le avem din abundenţă până pe la vârsta de 12 ani, după care ele încep să scadă treptat şi îmbătrânim. Moleculele de semnalizare Redox ajută corpul să se repare.

ASEA avea doar un singur produs, disponibil în formă lichidă, care acum este disponibil şi ca gel pentru piele, lansat pe piaţă cu numele RENU 28.

ASEA nu este ca majoritatea suplimentelor – el a fost testat şi răs-testat de specialişti şi laboratoare independente. De exemplu, gelul pentru piele a fost cotat cu 5 stele de laboratorul prestigios din Germania, Dermatest.

ASEA ne poate ajuta:
– să avem mai multă energie
– să întinerim
– să ne regenerăm organele interne şi ţesuturile
– să scăpăm de probleme de piele

Profesorii mei o recomandă, atleţi de performaţă o folosesc şi vă recomand să o luaţi în considerare şi să citiţi despre ea.

Puteţi comanda de la mine sau de la alţii, sau să vă faceţi direct cont pe site şi să vă comandaţi singuri. Fiind mai ieftin când iei mai multe cutii, e mai avantajos să iei de la cineva care comandă pentru mai mulţi prieteni şi clienţi.

Site oficial: ASEA.net

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate