Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Consiliere – Invata cum sa obtii rezultate. Invata cum sa practici cu placere

Eu am luat contact de la varsta de 4 ani cu practicile energetice orientale prin intermediul Karate-ului (unde practicam acumularea energiei vitale) şi studiez mai conştient de 10 ani aceste arte, predând tot de atâta timp. Până acum însă m-am focalizat pe îndrumarea oamenilor care vor să practice ei înşişi anumite tehnici şi pe susţinerea elevilor în practică, nu pe terapie. A fost convingerea mea ca oamenii vor dori sa invete cat mai mult despre lucrul cu energia, mai ales ca nu am refuzat pe nimeni care a dorit sa invete indiferent de posibilitati, fiind dispus sa indrum elevii si de la distanta, si sa organizez grupuri saptamanale de practica, de 2-3 ori pe saptamana. Am crezut ca oamenii care au afectiuni fizice care prin medicina clasica nu se pot vindeca decat partial, vor aprecia faptul ca pot invata sa faca ei insisi (fara sa le ia mult timp in fiecare zi) ceea ce pot face cei mai puternici terapeuti, mai ales pentru ca fiecare poate sa practice ZILNIC, in timp ce terapeutul te ajuta doar o data pe saptamana sau pe luna, si de obicei te duci doar o perioada, dupa care, daca nu s-a rezolvat CAUZA, afectiunea poate sa reapara. Din pacate, am observat ca sunt destul de putini cei care doresc sa invete si din acestia, doar o mica parte practica ceea ce invata.

Din cauza ca oamenii nu practica (si nici nu incearca sa afle care sunt CAUZELE pentru care nu pot sa aiba continuitate, usurinta, placere, eficienta, disciplina in practica) si din cauza ca multi vor sa invete de la cineva care a facut minuni inainte (care a tratat cazuri grave in terapie, inainte sa se apuce sa predea), prefera sa mearga numai la profesori care sunt terapeuti cunoscuti si care, desi sunt foarte buni, nu au timp sa se intalneasca de suficiente ori cu ei pentru ca ei sa poata intelege exact ce si cum sa faca si cum sa depaseasca obstacolele care apar in practica. Eu am dorit mereu sa pot sta cu un elev mai mult decat ar fi necesar, tocmai ca sa fiu sigur ca elevii reusesc sa faca progrese. Cei care au aceasta dorinta pot sa obtina mult mai mult decat isi imagineaza ca e posibil. Eu stiu ce se poate face prin aceste tehnici si tocmai pentru ca meseria mea a fost de profesor, nu de terapeut, am invatat foarte multe despre cum poti sa faci progrese mai usor si sa sustii pe altcineva in acest sens. Ganditi-va ca am studiat mai mult decat studiaza un medic, dar eu am studiat constant un lucru, si anume cum sa faci progrese si cum sa tii cont de toate elementele care te ajuta sau care te pot impiedica.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate