Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Cursuri Qigong și ședințe individuale

Qigong înseamnă lucrul cu energia şi în acelaşi timp, măiestria energiei obţinută prin exersare. De fapt, traducerea ar fi “obţinută prin muncă perseverentă”, dar nu am vrut să vă sperii, întrucât specialitatea mea este să ajut pe cineva să dobândească uşurinţa de a practica, disciplina care vine natural şi să practice cu plăcere.

Pentru mine, Qigong nu este doar un exerciţiu sau o serie de exerciţii diferite, ci este REZULTATUL acelor exerciţii, şi anume conectarea cu Pământul şi Cerul şi fuzionarea energiilor acestora în interiorul practicantului. Acest lucru se poate face şi doar stând, dacă te relaxezi şi îţi deschizi meridianele, mai ales dacă acest stat (sau meditaţie) are loc la munte, într-un aer bogat ionizat, după ploaie. Qigong înseamnă mişcarea internă a energiei, care se realizează prin:

– mişcarea exerioară a corpului fizic, dar şi prin:
– nemişcare (meditaţie)
– poziţii ale corpului care, de exemplu, întăresc un anumit organ
– respiraţie
– intenţie.

Principiile sale legate de gestionarea energiei (postură, respiraţie, atenţie) ne ajută chiar dacă nu practicăm. În plus, dacă lucrezi cu mine, înveţi tehnici rapide primite de la cei mai puternici terapeuţi (tibetane, japoneze, secrete).

Qigong-ul ne ajută să ne creştem energia şi să ne echilibrăm organele interne şi emoţiile. În Medicina Tradiţională Chineză, fiecărui organ îi sunt asociate anumite emoţii şi anumite tipuri de comportament. De exemplu, ficatul ţine de spontaneitate, rinichii de acumulare şi linişte, plămânii de luarea deciziilor, etc. Înţelegând aceste lucruri, poţi să te echilibrezi, sau poate nu vrei să ţii cont de toate aceste lucruri dar cunoaşterea lor te va face şi mai dornic să practici tehnica pentru echilibrarea tuturor organelor interne.

Află mai multe despre<a href=”https://neiqigong.ro/cursuri-grup/” target=”_blank”>cursurile de Qigong pe site-ul meu NeiQiGong.ro</a>.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate