Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Despre Centrul Holis

Centrul Holis este proiectul meu dedicat nutriției și tehnicilor de vindecare pe care le predau și le studiez de 10 ani alături de unii din cei mai puternici terapeuți. Spre deosebire de site-ul meu Neiqigong.ro unde scriu despre practici energetice, echilibru și disciplină, printre altele, aici mă concentrez pe tehnicile specifice prin care putem să ne vindecăm de afecțiuni fizice sau să facem terapie altor persoane, începând cu Reiki. Acest sistem de vindecare prin punerea palmelor (dar și prin simpla intenție) este un sistem foarte accesibil începătorilor, dar poate fi util chiar și celor mai avansați terapeuți, pentru că există anumit moduri avansate de a îl folosi pentru a intra mai ușor într-o stare de liniște, de pace și în care corpul se vindecă și se regenerează mult mai rapid. Știai de exemplu că, în loc să te “chinui” să te relaxezi, există posibiliteatea să înveți cum să te “transpui” în dimensiunea spirituală a relaxării divine? Acestea sunt secrete pe care le cunosc cei mai eficienți terapeuți și unii medici și sunt lucruri pe care vreau să vi le transmit atât prin site-ul acesta, cât și prin cursurile mele și întâlnirile gratuite dedicate vindecării.

Până acum, timp de 10 ani, eu am pus accentul mai mult pe predare, întrucât ştiu că atunci când cineva învaţă uneltele pe care le-am primit eu, poate să facă minuni cu ajutorul lor şi nu mai are nevoie de mine. Între timp am realizat însă că mulţi oameni ar dori întâi să vadă rezultatele în exterior, aşa că am decis să vi le arăt. În cadrul centrului Holis vom orgainza atât grupuri gratuite de vindecare, unde cei care au probleme de săntăte pot veni ca să practicăm împreună şi să obţinem rezultatele dorite, creând cauzele sănătăţii şi izgonind cauzele bolilor (interioare şi exterioare). Vom organiza de asemenea seri de inspiraţie şi film sau carte. Pentru început vă propun, dacă doriți să practiați pentru vindecarea unei afecțiuni fizice concrete, să luați legătura cu mine și să organizăm astfel întâlniri în care, timp de 2 ore, să practicăm foarte focalizat pentru acest lucru, eu ajutându-vă să aveți eficiență, continuitate și creând o atmosferă care să vă susțină cât mai mult. După părerea mea, rezultatele sunt aproape garantate și m-aș mira foarte tare dacă cineva nu ar vedea schimbări semnificative după una-două astfel de sesiuni.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate