Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Trăiește la fel, dar fii mai sănătos (se poate oare?)

Unul din maeștii de Qigong (lucrul cu energia) la care mergeam le ținea deseori discursuri elevilor încurajându-i să practice perseverent. Țin minte când la unul din cursuri explica într-un mod foarte amuzant că nu ar trebui să așteptăm să vină un fel de zână cu o baghetă magică și să spună – “Trăiește la fel, fii mai sănătos!”. Evident că și eu, ca profesor de Qigong, încurajez oamenii să practice ei înșiși tehnicile energetice zilnic. Dar există totuși și o metodă prin care chiar poți să trăiești la fel, dar să fii mai sănătos.

Cum? Dormind cu capul spre o directie care este benefica pentru tine si stand in zonele din casa ta care favorizeaza sanatatea si armonia.

Pare prea simplu?

Dacă ești rezonabil, conceptul este cât se poate de plauzibil. Un panou solar poate să producă mai multă energie fără să fie modificat? Evident, dacă este plasat într-o zonă unde bate soarele și este orientat într-un mod mai avantajos. Un generator eolian poate să producă mai multă energie în funcție de cum este orientat și unde este plasat? Evident. În multe situații poziționarea unui obiect față de mediu poate genera rezultate mult mai bune. Corpul tău nu este un obiect, dar Medicina Chineză spune că meridianele noastre pot fi influențate de mediul în care trăim și de fenomenele naturale. Iar Feng Shui este unul din remedii.

Orice boala are o cauza – un dezechilibru energetic. Dar si acel dezechilibru energetic are la randului lui o cauza! Acea cauza se regaseste deseori in Feng Shui. La fel se intampla si cu partea emotionala. Citeste mai departe ce poate sa faca Feng Shui pentru ca tu sa fii din ce in ce mai bine in toate domeniile vietii – sanatate, relatii, cariera si nu numai.

Prin Feng Shui, arta analizei locuinţei, pot să spun pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Îţi pot arăta pe ce direcţie să stai la serviciu astfel încât să ai mai multă autoritate, să te înţelegi mai bine cu şeful sau să ai mai mult succes în afaceri.

O analiză profesională poate face mult mai mult pentru tine sau business-ul tău

Dacă eu aș fi acum proprietarul unui mic restaurant sau firmă de web design, primul lucru în care aș investi ar fi o analiză Feng Shui a sediului din care îmi desfășor activitatea. O analiză îți poate arăta în ce zone poți să ai mai mult spor și să te concentrezi mai bine, în ce zone poți primi clienți pentru ca discuțiile să fie cât mai armonioase, care sunt influențele fiecărui an care modifică energia casei în sine și poți vedea cum elementele exterioare ale clădirii (macarale, centrale termice, clădiri extrem de înalte) pot influența sănătatea și temperamentul locatarilor.

Optând pentru o analiză Feng Shui realizată de Hong Long Consulting (vizitează site-ul), poți primi din partea mea o sesiune de consultanță BaZi la un preț simbolic. Se spune că BaZi este diagnosticul, iar Feng Shui este tratamentul, iar eu vreau ca persoanele pentru care fac o analiză BaZi să aibă și instrumentele prin care să își schimbe situația, întorcând-o în avantajul lor.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate