Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Metafizica Chineză

Bazându-se pe aceleaşi principii ca şi Qigong (teoria Yin şi Yang şi studiul celor 5 elemente),
Artele Metafizici Chinese studiază curgerea şi transformarea energiei în timp şi spaţiu
şi utilizează factori precum locația (analiza fiecărei zone din locuință sau birou), direcţia şi timpul (momentul inceperii unor activitati) pentru a determina cu precizie:
– felul în care energia unui spaţiu influenţează viaţa, relaţiile şi sănătatea locatarilor
– felul în care momentul naşterii determină cu precizie anumite caracteristici de personalitate, abilităţi, talente şi slăbiciuni, precum şi modul în care poţi să profiţi la maximum de aceste informaţii ca să-ţi fie mai bine şi mai uşor în viaţă
– care este momentul oportun pentru diferite activităţi (parteneriate, lansări, o cură de slăbire)

Mai multe detalii vei găsi mai jos în subcapitolele ce urmează.

Astrologia Chineza BaZi

Prin Astrologia Chineză BaZi îţi pot spune în fiecare lună care dintre organele tale interne ar putea fi mai slăbit şi cum să ai grijă de el prin alegerile tale (fără să faci, neapărat, ceva deosebit). Îţi mai pot spune dacă eşti compatibil cu un anumit loc de muncă sau cu un anumit partener de afaceri şi cum să faci să te înţelegi mai bine cu cei din jur.

Feng Shui Traditional

Prin Feng Shui, arta analizei locuinţei, pot să îţi arăt unde şi pe ce direcţie te poţi odihni mai bine, eliminând uneori în proporţie de 33% cauzele problemelor de sănătate şi neliniştilor interioare. Îţi pot arăta pe ce direcţie să stai la serviciu astfel încât să ai mai multă autoritate, să te înţelegi mai bine cu şeful sau să ai mai mult succes în afaceri.

Arta Selectarii Datelor – ZeRi

Prin arta selectării datelor îţi voi putea spune când poţi să începi cu mai mult succes anumite proiecte personale sau de afaceri şi, mai ales, când să nu le începi dacă nu vrei să iasă prost.

Direcțiile favorabile din Feng Shui

Deși nu sunt consultant Feng Shui, am studiat suficient ca să pot să îți spun directiile tale favorabile (daca nu le stii deja). Feng Shui este o știință extrem de complexă, dar direcțiile personale nu sunt greu de calculat și conteaza extrem de mult.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate