CENTRUL HOLIS ITI PREZINTA

O serie de ambiente pentru meditație și relaxare

Un proiect realizat și găzduit de Dan Mihăescu, profesor de Qigong, meditație și Laya Yoga

Vezi colecția de ambiente
Lecții de percuție și Frame Drum

AMBIENTE:

Despre acest proiect:

Aici gazduiesc o serie de ambiente sonore create nu doar de mine ci si de alti creatori si "exploratori ai sunetului".

Care sunt avantajele tale daca alegi sa contribui cu un ambient:

O astfel de pagina aduce multe avantaje (chiar daca nu par foarte evidente), fata de a pune muzica doar pe Youtube, Soundcloud etc.:

  • în loc de abonați pe Youtube, care dacă nu dau click și pe clopoțel, nu îți văd postările, aici primești abonați la newsletter, care vor primi fiecare mail pe care li-l timiți. Dacă nu ai newsletter, poți să transmiți mesaje prin newsletter-ul proiectului. Oamenii se vor putea abona la newsletter-ul comun pentru a primi noutăți de la toți creatorii.
  • poți să îți promovezi evenimentele, workshopurile, concertele sau cântările și jam-session-urile
  • poti sa oferi mai multa variatii ale ambientului (mai rapid, mai lent, cu mai multa chitara, cu mai mult foc de tabara, cu mai multe sunete de pasari, etc.)
  • sunetul sa fie in format .wav sau .flac (lossless), pentru ca Youtube iti comprima audio chiar daca tu incarci lossless din cate stiu
  • sa asociezi muzica ta cu o imagine sau un video care se repeta
  • sa le transmiti oamenilor anumite informatii dedesubt, ceea ce pe Soundcloud sau alte servicii e mai greu (nici macar pe Youtube nu poti sa pui textul cum vrei tu, cu bold, italic, cu subtitluri si link-uri.
  • spre deosebire de Youtube, dupa ce se termina piesa ta, ascultatorul nu o sa fie trimis in alta parte, pe alt videoclip similar de pe un alt canal
  • poti avea ca fundal un videoclip scurt, dar care se repeta cu cross-fade, in timp ce pe Youtube ar trebui sa incarci un fisier foarte foarte mare si oamenii care sunt pe mobil nu s-ar putea uita totdeauna, daca nu au mult trafic

Susține proiectul pe Patreon

Urmeză link-ul de mai sus. De asemenea, poți susține și fiecare creator urmând link-urile de pe pagina ambientelor create de aceștia.

Fii la curent cu noutățile

Abonează-te la newsletter-ul Centrului Holis ca să afli despre TOATE ambientele publicate de oricare autor și despre workshopurile sau concertele organizate de aceștia.

Please wait...

Iti multumesc pentru abonare!

Despre Dan Mihăescu

Sunt Dan Mihaescu si predau de peste 11 ani Qigong si meditatia. In ultimii ani, principala mea practica spirituala este Laya Yoga, adica Yoga sunetului si a vibratiei sonore. Laya inseamna ritm. De aceea nu ar trebui sa te surprinda faptul ca ma preocupa si ritmul in muzica. An luat cam un an și jumătate lecții de flaut și am studiat cu profesori din afară Frame Drum-ul. Cânt de asemenea la Recorder (Blockflote) si Tin Whistle si invat tot ce pot despre inginerie audio, orchestratie si compozitie. Am și un canal de Youtube unde pun cover-uri de piese de film și compoziții proprii. Ma gasesti ca "Dan Mihaescu / Focus & Sound".