Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Consiliere în principiile energetice ale nutriției

Consiliere în nutrție și principiile energetice ale alimentației

Am învățat despre nutriție de la osteopați, chimiști, medici, terapeuți și practicanți de acupunctură și îți pot explica modul în care poți folosi alimentația pentru a te vindeca, a-ți crește energia și a elimina bolile și cauzele bolilor. Ceea ce ofer nu este ce oferă un medic nutriționist (adică un regim personalizat), ci te ajut să înțelegi cât mai bine ce opțiuni ai, la cine poți merge pentru ajutor, cum poți folosi energia și intenția pentru a curăța alimentele sau pentru a extrage numai acei nutrienți de care ai nevoie, îți arăt cum să te hidratezi corect și nu în ultimul rând, îți atrag atenția asupra unor posibilități și suplimente despre care am învățat de la maeștri terapeuți, specialiști în tratarea celor mai dificile boli prin nutriție și terapie holistică.

Aici am practicat meditația cu profesorii care mi-au dezvăluit aceste mici secrete, care nu sunt ascunse, dar sunt secrete pentru că puțini oameni reușesc să vadă importanța lor și să le aleagă, din multitudinea de informații din ziua de azi. Am învățat despre leacurile care vin din adâncul pământului, depsre magnetismul alimentelor și despre modurile nebănuite în care plantele ne ajută și vindecă.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate