Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Terapie

Dacă vrei să primești ajutor și susținere din partea mea:

Recomandarea mea este să primești inițierea Reiki astfel încât să poți să te vindeci tu însuți, în fiecare zi, prin punerea palmelor pe diferitele zone ale corpului. Reiki nu este suficient pentru orice afecțiune, dar este foarte eficient, și împreună cu câteva recomandări din partea mea, poți să depășești cu succes chiar și cele mai mari provocări. Tot ce trebuie să faci este să întrebi.

Dacă vrei totuși să fac eu pentru tine, atunci poți să vii la câteva sesiuni de terapie.

Iată cum vom lucra:

1. Te voi învăța cum să te relaxezi și să intri într-o stare similară cu cea dinainte de somn, când corpul se vindecă singur în mod accelerat. Vei face acest lucru stând întins(ă).
2. Eu te voi ajuta prin tehnicile energetice pe care le studiez de peste 10 ani, tehnici care nu au niciun efect secundar și care nu au cum să facă decât bine.
3. La sfârșit îți voi oferi câteva recomandări legate de nutriție și despre cum să te vindeci singur, dacă le primești.

Este important să știi că:

– NU voi face un diagnostic energetic, și nici nu este necesar având în vedere modul în care lucrez

Un mare avantaj dacă iei legătura cu mine (chiar dacă nu vii la o sesiune de terapie sau la un curs) este că, spunându-ți direcțiile tale favorabile conform științei Feng Shui, vei putea să îți ameliorezi mult sănătatea în cazul în care în momentul acesta dormi cu capul spre o direcție nefavorabilă. Chiar și în cazul în care deja dormi spre o direcție bună, poți evita ca în cazul în care te muți, să alegi o casă în care sănătatea să nu mai fie susținută. De asemenea, te pot ajuta să înțelegi cum te influențează casa ta și cum să alegi zonele care susțin sănătatea, dacă vrei și dacă locul îți permite.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate