Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/holisro/public_html/wp-content/themes/Tema/header.php on line 33

Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Despre uleiul de cătină de la Cozac Plant

Uleiul de cătină îl consider unul dintre cele mai importante suplimente dintre toate (după ASEA și ORMUS, el este printre cele mai importante 4-5 super-alimente/suplimente despre care știu, alături de uleiurile esențiale, uleiul de cocos și turmeric, spre exemplu). Beneficiile sale sunt imense, fiind un ulei suficient de puternic pentru a putea să ajute în cazuri în care multe alte uleiuri nu ar fi suficient de eficiente de unele singure, fiind folosit în tratamentul plăgilor, al arurilor, al ulcerațiilor greu vindecabile, al ulcerului gastric și în ginecologie.

Cătina, pe care o vedeți în poza de mai sus, este un arbust rezistent la secetă pe care îl găsim mai ales în zone litorale, dar și la munte în zone cu soare sau bogate în săruri. Acest arbust crește la aproximativ 5 m înălțime și are ramuri și spini, muguri amărui și fructe portocalii cărnoase cu un sâmbure tare.

Cătina este apreciată deseori mai ales pentru că este bogată în vitamina C, dar uleiul de cătină este foarte eficient în multe alte aspecte, fiind însă mai puțin bogat în vitamina C decât alte produse din cătină cum ar fi siropul. Uleiul de catina e cel mai bogat produs natural în carotenoide, după uleiul de palmier. Acest ulei se obţine prin presare la rece sau prin extragere cu solvenţi.

Bogat în vitaminele A și E, fiind deosebit de benefic pentru multe afecțiuni de ochi, atât pentru prevenire, cât și pentru tratarea lor potrivit producătorului. De asemenea, ajută în acuitatea vizuală și combate oboseala oculară.

Mai conține de asemenea:
– 7 grupe de flavonoide, fiecare grupă conținând 7 tipuri, precum și 8 tipuri de caroten. Este de asemenea bogată în minerale, microelemente și aminoacizi
– substante anticanceroase: principii amare, arginina, SOD, a cărui concentrație este de 4 ori mai mare decât în Ginseng
– Substante volatile, substante antisaponificare, sistosterili
– Coenzima Q10 gasita in uleiul de catina este un supliment nutritiv destul de folosit datorita calitatilor sale nu numai in industria farmaceutica dar si in industria cosmeticii sai are actiune antioxidanta, incetineste procesul de imbatranire a organismului, imbunatateste proprietatile reologice ale sangelui, creste contractilitatea miocardului si a muschilor striati, antiaritmica, antiaterosclerotica, imunomodulatorie, contribuie la mentinerea echilibrului hormonal, amelioreaza functia reproductiva, energizarea celulara, vitaminizanta, antianemica, antiiflamatorie, detoxifianta, creste rezistenta la efort.

Uleiul de catina imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului.

Uleiul de catina este si un bun remediu contra radiatiilor. Astăzi suntem înconjurație de mai multe surse de radiații, pe lângă cele de origine naturală, de aceea uneori ajută să ne protejăm.

Scopul meu este să promovez produsul celor de la Cozac Plant, cu care nu am nicio afiliere, cu excepția faptului că îmi doresc să-i susțin, fiind una dintre cele mai veci și cu tradiție firme românești, cu unele din cele mai bune produse și cu prețuri mai mici decât majoritatea celorlalte firme românești despre care știu (ca să nu mai spun de firme cu prețuri astronomice străine cum ar fi Young Living sau Doterra). Nu aș vrea să dispară de pe piață pentru că cei care au nevoie de produsele lor nu știu despre ei și cumpără mai scump din altă parte.

Aigi este pagina despre uleiul de cătină de la Cozac Plant

Articol publicat în categoria: Cauzele fericirii

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate