Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

De ce îți recomand (în anumite cazuri) uleiurile Vivasan și nu altele

Aici am scris un articol despre uleiurile esențiale și beneficiile lor. Scopul acelui articol era să știi că ele există și că sunt recomandate de cei mai avansați terapeuți pe care îi cunosc, specialiști în terapie energetică și regenerare celulară.

Nu mă interesa de la ce firmă le luai, atâta timp cât te ajutau.

În schimb, scopul acestei pagini este să îți prezint uleiurile Vivasan, întrucât în anumite cazuri chiar cred că ar fi cea mai bună alegere și cea mai avantajoasă în București.

De exemplu, uleiul esențial din coji de portocală, folosit intern, eu nu l-aș lua de la o firmă românească precum Fares sau Steaua Divină, oricâtă încredere aș avea în ei. De ce? Pentru că în coaja citricelor se pot acumula foarte multe pesticide, și este bine ca portocalele să provină dintr-o zonă eco. Chiar și firma Cozac Plant, în care aveam cea mai mare încredere, recunoștea că nu au controlul asupra producției plantelor și nu pot să se ducă să-i controleze pe cei care produc portocalele și să-i tragă la răspundere dacă nu respectă normele.

În schimb, cei de la Vivasan (Elveția) au propriile lor plantații pe care le supraveghează atent (sau cel puțin așa spun).

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate