Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Crește-ți energia și protejează-ți celulele de atacul radicalilor liber, cu H500

Microhidrina și varianta îmbunătățită numită H-500 (numele vine de la ionii de Hidrogen) este produsul cu cele mai mari beneficii din cele pe care profesorii mei de Qigong mi le-au recomandat. Ea eliberează cantități enorme de ioni negativi în apă, obținându-se astfel o apă ionizată și, în același timp, alcalină. Folosirea H-500 este o alternativă la folosirea unui aparat scump de purificare a apei cum ar fi cele de la Nikken sau Kangen. Nu spun că ar fi mai bine într-un fel sau altul, dar dacă nu vrei să dai acum 1000 de euro pentru un aparat care purifică, ionizează și alcalinizează apa, atunci poți folosi un filtru care doar purifică apa și să alegi varianta aceasta. Consumul apei cu H-500 curăță sângele și ajută toate procesele organismului și, nu în ultimul rând, îți dă foarte multă energie.

Prețul ajunge undeva în jur de 1 leu 50 sau 2 lei (depinde dacă iei cutia de 120 de capsule sau de 60). Totuși, nu cred că există ceva mai valoros ce poți face pentru sănătate cu 2 lei pe zi – chiar și un ștrudel cu mere sau o gogoasă poate să coste cam 2 lei, sau o cafea de la automat care conține și 1000 de prostii.

Se pot folosi una sau două capsule pe zi. Chiar și cu o singură capsulă eu mă simt mult mai bine decât fără. La recomandarea profesorilor de la care am învățat despre apă, eu desfac capsula deasupra unui pahar cu apă sau pun conținutul ei într-o sticlă de 1 litru (preferabil de sticlă sau dintr-un plastic special, cum sunt sticlele pentru drumeție). Apa preparată în acest fel trebuie ferită de lumina soarelui pentru a-și păstra ionii negativi.

Poți avea dovezi că microhidrina sau H-500 chiar face ceva?

Ei bine, aici am vești bune. Dacă în cazul produsului Hydracel (care face apa mai asimilabilă) nu am dovezi (probabil că în laborator se poate măsura efectul său de reducere a tensiunii superficiale, dar nu știu la cine ai putea merge în București sau în alte orașe ca să îți facă această analiză), în cazul H-500 se poate face un test simplu care să arate eficiența ei în două privințe:
– faptul că face apa mai alcalină, ceea ce se măsoară cu un pH-metru
– faptul că ionizează apa, ceea ce se măsoară cu un ORP-metru.
Profesorii mei care m-au învățat despre nutriție și întinerire au făcut personal acest test și, dacă vreți, vă pot da un link în care să vedeți pe pagina lor de Facebook poza cu experimentul făcut de mâna lor (și vreau să dau share și pe pagina Centrului Holis la postarea lor). Dacă vreți să verificați pe cont propriu, puteți să vă luați și voi aceste două aparate de măsură de la anumite farmacii, ele costă în jur de 70-200 de lei fiecare dacă țin bine minte. Vreau să revin cu niște link-uri. Le puteți folosi apoi pentru a testa orice altă metodă de alcalinizare sau ionizare a apei, precum și apa din comerț, de izvor sau alte băuturi, de exemplu, să vedeți aciditatea cafelei pe care o consumați.

Țineți minte că pe lângă aceste două efecte (alcalinizare și ionizare), produsul H-500 mai ajută și la structurarea apei și ne dă energie, acestea fiind niște efecte mai puțin ușor de demonstrat cu aparatele pe care le avem la îndemână. Pe de altă parte, după ce începi să folosești produsul de obicei chiar te simți mai bine, adică nu este ceva de genul “parc-ar fi, parcă n-ar fi”. Eu predau de 10 ani Qigong și tehnici pentru creșterea energiei și totuși, le spun deseori elevilor că un începător are mai multe șanse să își crească energia începând să bea apă de calitate, decât practicând Qigong, pentru că la început parctica sa va fi mai puțin eficientă și probabil că nu va practica în fiecare zi. Dar dacă începi să bei apă de calitate (ceea ce implică și folosirea unei metode care alcalinizează și ionizează apa, sau te simți cam de 2 ori mai în formă.

Participă și tu la un curs de Qigong și învață despre energie și apa vie

Dacă vrei, poți să afli mai multe despre ce fac eu pe site-ul neiqigong.ro și să participi la unul din cursurile mele sâmbătă și duminică de la 10 în aer liber sau joi seara de la 18:30 în Drumul Taberei. Acolo poți învăța cum să îți crești energia și să te relaxezi, vei afla soluții la multe probleme de sănătate și putem vorbi și despre apa vie. Sau scrie-mi oricând la dan@neiqigong.ro și stăm de vorbă.

Daca vrei să comanzi un produs, poți cumpăra de aici,
o să îți apară automat codul meu de membru, 3305449.

Astfel poți lua produsele la un pret de membru (nici nu recomand să iei altfel) și, sustinandu-ma pe mine, îi vei susține automat și pe profesorii care m-au invatat in ultimii ani despre Qigong si Neigong.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate