Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Uleiurile esențiale pentru curățarea aerului din locuință

Uleiurile esențiale te pot ajuta să scapi de mucegai și să elimini bacteriile din aer într-un mod natural și plăcut. Dacă ai lăsat alimente în bucătărie care au apucat să se strice și să mucegăiască, după ce le arunci poți pune o picătură de ulei esențial de cuișoare în castronul sau recipientul în care acestea au stat și apoi, cu un șervețel și un pic de apă, poți freca acel recipient pentru a neutraliza mucegaiul, astfel încât să nu inhalezi prea mulți vapori nocivi în timp ce îl cureți. De asemenea, inspirarea vaporilor uleiului esențial va neutraliza și o parte din mucegaiul pe care deja ai apucat să îl inhalezi. Sau poți să difuzezi în camera în care stai o combinație de uleiuri esențiale care vor curăța aerul și vor crea o atmosferă atât de plăcută, încât oricine intră în casa ta va spune încă de la ușă “hm… ce frumos miroase, ce ai pus tu acolo?”

Cum se pot difuza uleiurile esențiale

Poți pune pur și simplu câteva picături într-un vas cu apă caldă. Sau poți folosi o candelă, dar această metodă, deși eficientă, va distruge o parte din compușii uleiului prin încălzire. Alternativ, poți folosi un aparat special numit aromadifuzor care folosește ultrasunetele pentru a vaporiza uleiul și apa. Producătorii acestor aparate susțin că această metodă ar fi mult mai bună decât celelalte. Nu știu sigur dacă este superioară, însă este o metodă bună și elegantă pe care eu o folosesc uneori de când mi-am cumpărat difuzorul de arome de la Vivasan.

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate