Cursuri și articole despre vindecare și echilibru

Prin tehnici esențiale și mici obiceiuri sănătoase, te vindeci în modul cel mai ușor și plăcut pentru tine.

Reiki – energia vindecătoare care se revarsă prin palmele tale

În România, Reiki este o practică mult mai cunoscută decât Qigong, folosită şi predată de cei mai mulţi terapeuţi pe care-i ştiu. Reiki oferă un model foarte util pentru a înţelege toate implicaţiile lucrului cu energia (de exemplu, faptul că poţi să-i ajuţi şi pe alţii, faptul că o poţi trimite la distanţă, faptul că poţi curăţa o cameră sau alimentele). Având acest model, este foarte uşor să înţelegi apoi multe alte sisteme de lucru cu energia care sunt mai puternice şi pot să rezolve mai rapid probleme mai dificile de sănătate şi nu numai.

Reiki este un sistem de autovindecare, terapie şi evoluţie spirituală readus în cunoaşterea oamenirii de către Mikao Usui în 1922. Energia Reiki este energia universală provenită direct de la Sursă, fiind o energie benefică şi nepolarizată, care acţionează mereu spre binele celui care o primeşte. Caracteristici acestui sistem sunt simplitatea şi detaşarea de rezultate, practicantul devenind un canal cât mai pur pentru energia Reiki. Abilitatea de a practica şi de a transmite Reiki, cât şi cea de a preda mai departe, se obţine în urma unei iniţieri. De obicei, iniţierea este însoţită şi de un curs teoretic, dar pentru a înţelege cu adevărat sistmul şi a integra cunoaşterea primită atât prin viu grai, cât şi prin iniţiere, este necesară multă practică individuală.

Aici poți vedea mai multe despre autotratamentul Reiki.

În curând vor apărea și alte articole.

Dacă ai primit deja inițierea, poți vedea aici manulul Reiki Usui pe care l-am scris ca inspiraţie pentru primii elevi cărora le-am oferit iniţierea.

Dacă vrei să primeşti iniţierea Reiki de la mine, scrie-mi.

 

Subiecte

Vezi când scriu

Afli lucruri utile pentru tine și cei dragi și mă susții, ajutându-mă să-i ajut pe alții.

Vitalitate și remedii

Nu aș recomanda aceste remedii dacă nu aș fi convins că ele sunt un real ajutor în vindecare și regenerare.

Uleiurile esențiale de la Vivasan sunt cea mai avantajoasă alegere din categoria uleiurilor de calitate superioară, pentru uz intern, cu plantații supervizate.

Vezi articolele despre vitalitate